La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Tenir cura dels peus

Posted 5/07/2015

No cal dir que els peus juguen un paper fonamental en les activitats de muntanya, no tan sols per suportar el nostre pes i el de la motxilla durant hores o inclús dies quan fem travesses, sinó també per les condicions extremes a que els sotmetem. És per això molt important tenir una especial cura dels nostres peus.

Read the rest of this entry »

Equipament per les sortides de raquetes de neu

Posted 5/01/2013

Com a totes les activitats de muntanya portar el material adequat o no pot significar creuar el límit de passar-s’ho be a desitjar no tornar-hi mai més.

Read the rest of this entry »

Com evitar el fred a l'hora de dormir

Posted 13/12/2012

Quantes vegades no hem passat la nit del lloro en un bivac improvisat, en una tenda de campanya o fins i tot en algun refugi lliure. A continuació us presentem alguns consells que us poden ajudar a dormir millor.

Read the rest of this entry »

Com adaptem els nostres hàbits alimentaris per tal de assolir un millor rendiment a la muntanya.

Posted 12/12/2012

Quan planegem una sortida preparem la motxilla uns dies abans, escollim un itinerari i l’estudiem meticulosament, distància, desnivell, refugis, fonts; seleccionem la roba tècnica mes adient, consultem les condicions meteorològiques i els avisos pertinents. Ho tenim tot preparat però, i el menjar? Ho triem amb la mateixa cura? O simplement agafem lo de sempre...allò que més ens agrada.  

Read the rest of this entry »

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?