La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

MONTFRANC la formem guies professionals, que gaudim amb el nostre treball. La nostra més gran satisfacció és compartir els nostres coneixements amb amb tots aquells amants de les activitats en el medi natural i ens alegra veure com aquells que vénen a alguna de les nostres activitats, sempre tornen.

Durant anys ens hem dedicat a realitzat tota mena d'activitats de muntanya: excursionisme, escalada, vias ferrades, BTT, esquí de pista i de travessa, descens de barrancs, rafting... ara alló, que era el que més ens agradava, el nostre oci s'ha convertit en el nostre mitjà de vida.

Gràcies a la nostra titulació i a la formació continuada os podem garantir les unes sortides adaptades als nivells de seguretat necessaris per gaudir plenament de les activitats.

Si vols realitzar una ascensió i no vols fer-ho sol o no tens prou experiència, o si la tens però l'activitat somiada està fora del teu nivell sense l’ajuda d’un professional, o potser sou un grup d’amics que voleu anar a la muntanya i no voleu pertànyer a un centre excursionista però si que voleu aprendre com fer-ho amb total garantia; que millor que fer-ho de la ma d'un professional.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?