MONTFRANC és un somni fet realitat. El canal per gaudir amb el meu treball. La meva més gran satisfacció és compartir els meus coneixements amb tots aquells amants de les activitats en el medi natural i m'alegra veure com aquells que vénen a alguna de les nostres activitats, sempre tornen.

Durant anys m'he dedicat a realitzat tota mena d'activitats de muntanya: excursionisme, escalada, vias ferrades, BTT, esquí de pista i de travessa, descens de barrancs, rafting... ara alló, que era el que més m'agradava, el meu oci s'ha convertit en el meu mitjà de vida.

Gràcies a la meva titulació i a la formació continuada os puc garantir unes sortides adaptades als nivells de seguretat necessaris per gaudir plenament de les activitats.

Si vols realitzar una ascensió i no vols fer-ho sol o no tens prou experiència, o si la tens però l'activitat somiada està fora del teu nivell sense l’ajuda d’un professional, o potser sou un grup d’amics que voleu anar a la muntanya i no voleu pertànyer a un centre excursionista però si que voleu aprendre com fer-ho amb total garantia; que millor que fer-ho de la ma d'un professional.